luni, 8 ianuarie 2018

Printesa Neagra

https://indrani-handmade.blogspot.ro/


     Vroiam sa fac cu totul altceva, un set in stilul setului cu turcoaze, dar pe argintiu. Am intins un partatel, i-am imprimat modelul cu spirale. Trebuia sa tai din el cateva bucatele pentru setul respectiv, dar nu ma induram.
     Era asa frumos ca o bucata de metal brut. I-am facut lateral niste gauri mari ca de capse. L-am patinat, l-am tocit ca pe-un argint batran. Nu stiam ce sa fac cu placuta mea, dar stiam ca nu o voi taia. Imi era teama, am pus pietricica rosie in mijloc...  pietricica a cerut o placuta metalica pe care sa sada, ca o regina.
https://indrani-handmade.blogspot.ro/
     Aici a mai fost un hiatus... voi reusi eu, oare, sa descopar cea mai frumoasa mireasa ce se ascunde sub valul opac al materiei? Puteam sa pun pe lateral cele doua nestemate transparente in mod banal.. sau nu... M-am uitat mai bine, simteam parca regina mea, mireasa, soptindu-mi la ureche, sa pun ceva... ca doua aripioare  heraldice, apoi de-aici totul a decurs usor.
      Printesa cea neagra se dezvaluia pe sine, si era de-o frumusete nepamanteana, dintr-o epoca demult uitata.  Asta a fost povestea mea... si-am incalecat pe-o sa ... si-am adus din lumea mea, o bratara fermecata. :)

Uite asa, am deschis colectia REGINELE din CAUCAZ.

https://indrani-handmade.blogspot.ro/

daca doriti sa vedeti mai multe creatii ale sufletul meu, va invit aici
http://indrani-handmade.blogspot.ro/  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu