duminică, 18 februarie 2018

Pagini Aurii pentru artizani - Catalogul tuturor creatorilor handmade de top - proiect

     Dupa aproape 8 ani de handmade, de bloggerit, de forumit, de targuri, concursuri, discutii, prietenii, pot spune ca am cunoscut foarte multi artizani, creatori de handmade, extrem de talentati, seriosi, daruiti, inimosi, niste oameni chiar deosebiti. De aceea m-am hotarat sa pun aceasta experienta si in folosul lor, dar si a celor care cauta un cadou deosebit, si uneori sunt dezorientati, nu stiu unde sa il gaseasca si de multe ori pot opta in graba spre o chinezarie mai la indemana, chiar daca nu este exact cadoul special dorit.
     Pe google, la cautari, poti de exemplu, sa scrii "cadouri speciale pentru iubi" :)  dar e aproape imposibil sa gasesti ALTCEVA, pentru ca acesti oameni,  artizanii creatori, nu au timp si de multe ori nici cunostinte de SEO sau marketing on line. Multi dintre ei n-au nici blog, nici magazin, isi expun creatiile pe facebook, pe forumuri, intre prieteni.

M-am decis astfel, sa fac acest Catalog al tuturor creatorilor handmade de top, un fel de Pagini Aurii pentru Artizani (auriu antichizat :) ),  in care sa iti fie usor sa gasesti  ceea ce iti doresti. Vor fi deci, pentru inceput, trei mari sectii:
Creatori handmade de bijuterii
Creatori handmade de vestimentatie
Creatori handmade de decoratiuni


Astept sugestii si colaborari din partea oricui, sunt foarte binevenite!
Cine vrea sa colaboreze la realizarea axestui proiect imi poate scrie pe email:
indrani.handmade@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu