luni, 12 martie 2018

Despre terapia cu pietre

         

 Generalitati 

          Intotdeauna mi-au placut pietrele. M-au atras atat frumusetea lor cat si efectele lor vindecatoare. Cristalele si pietrele  inca din antichitate au fost considerate  vindecatoare. Exista  oameni care cred  in puterea lor si care nu. Un lucru e sigur: cristalele sunt frumoase si cu siguranta nu ne fac rau, deci putem face din ele bijuterii si alte accesorii ca niciodata nu stii pentru ce pot fi de folos.
          Fiecare piatra, in mod similar plantelor, emite diferite fecvente de vibratii. Unele organe ale corpului uman functioneaza cu unele vibratii, astfel incat organele corespunzatoare pot fi armonizate cu pietrele de rezonanta similara. Diferenta de rezonanta poate fi simtita ca o stare de rau,boala. Boala poate fi cauzata de gandirea noastra negativa , amintiri neplacute, mediile blocate energetic.
         Vibratiile pietrelor , functioneaza efectiv pe plan spiritual si  ne dizolva barierele emotionale, radacinile noastre rele, armonizeaza , netezeste campul nostru energetic-spiritual-fizic. 

         Cum alegem piatra potrivita

        Incercam sa vedem care piatra are atingere placuta , dandu-ne un sentiment de bine. Piatra de care avem nevoie pentru corpul nostru, de obicei ia caldura mainilor, care ramane rece nu este potrivita in momentul de fata. Bine inteles este bine sa fie placuta si ochiilor.

        Curatarea pietrelor
       Se recomanda curatarea frecventa a pietrelor, deoarece absorb energie. Pot absorbi atat de multa, incat lumina radiatiei proprii poate disparea. Puneti-le sub apa curenta cat mai mult posibil. Este nevoie de curatare  deoarece fiecare cristal este un microcip, adica stocheaza imformatiile, inclusiv bolile.  Desigur, trebuie curata de aceste imformatii din timp in timp pentru a fi eficiente.

        Cum pot fi utilizate?

      Pietrele si cristalele pot fi utilizate sub foma de bijuterii, pietre rulate pe care le putem tine in mana, buzunar sau sub forma bruta in diferite locuri in locuinta.
       Parerile difera si sunt multe, dar  parerea mea este ca un lucru atat de frumos si realizat de mama natura nu poate fi rau. Ele iti permit sa absorbi energia pamantului care intotdeauna regenereaza.
Articol realizat de Erika Handmade 

Toate creatiile mele handmade cu pietre semipretioase sau cuarturi le puteti vedea pe blogul meu:
http://indrani-handmade.blogspot.ro/

Un filmulet cu cateva bijuterii realizate cu pietre:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu